Over Liberation Garden - WO II Museum Leopoldsburg

Welkom bij Davidsfonds Balen-Olmen!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in Balen-Olmen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

Agenda icoon Agenda feed

Volg de instructies en gebruik onderstaande url.

https://balen-olmen.davidsfonds.be/l/meeting2/calendar/0520cd78-5357-4f74-8cbb-1298c47a14c7/ical
Google Agenda Microsoft Office 365 / Outlook.com Apple / iCloud Agenda
 1. 20 apr

  Natuurwandeling in het Grote Netewoud te Meerhout.

  Op het grondgebied van Balen, Meerhout, Geel en Mol herstelden Natuurpunt en het Agentschap voor Natuur en Bos de voorbije jaren al heel ...
 2. 13 feb
  inBalen

  DAG VAN DE NOTARIS

  Davidsfonds INFOAVOND i.s.m. de gemeente Balen en het VC De Kruierie. Notaris Erika Roosen vertelt ons alles wat we moet weten over schen...
 3. 14 jan

  Nieuwjaarsreceptie

  90 jaar Davidsfonds in Balen en Olmen in 2024
 4. 16 dec

  10x Jef Geys met Karl en Walter van den Broeck

  Schrijver Walter van den Broeck werkte vorige eeuw samen met Jef Geys aan de Rijksmiddelbare school in Balen. Zijn zoon Karl van den Broe...
18 nov

Liberation Garden - WO II Museum Leopoldsburg

VOLZET !!

Tijdens ons gegidst bezoek aan Liberation Garden in Leopoldsburg ontdek je wat gewone mensen in buitengewone omstandigheden allemaal hebben meegemaakt en welke offers zij brachten, hun moed en hun heldhaftigheid voel je zo over de tijdsgrenzen heen.

zaterdag 18 november 2023 van 14:00 uur tot 17:00 uur

Liberation Garden brengt een belangrijke boodschap, over de prijs van vrede, democratie en vrijheid. Een verhaal dat vandaag actueler is dan ooit. De kernboodschap is dat de democratie en de vrijheid die op het einde van de Tweede Wereldoorlog herwonnen werden nooit vanzelfsprekend zijn. Een echte aanrader!

Jouw deelname is definitief indien je  € 20,00 hebt overgeschreven op rekening van Davidsfonds Balen-Olmen BE21 4193 0038 7103 met als vermelding 'Liberation Garden'. Ben je lid van het Davidsfonds dan geniet je van € 5,00 korting en betaal je slechts € 15,00.

We sluiten de dag af door nog wat gezellig na te keuvelen in de plaatselijke horeca met een drankje dat in de prijs inbegrepen is.

Dit is een UiTPAS-activiteit! Ben je houder van een UiTPAS dan kan je een punt sparen en/of heb je recht op het kansentarief!

Labels: Geschiedenis & Erfgoed1 sessieActiviteitWereldCultuurBezoek met gidsafdelingbevrijdingDavidsfonds Balen-OlmenoorlogCultuurregio Kempen